RESERVERINGEN: 06-36396909

Op zoek naar duurzaam én ontspannend vervoer door Den Haag? Neem eens een fietstaxi.

Onze Humanity Cabs bieden een comfortabele en overdekte cabine van waaruit je rustig om je heen kunt kijken, terwijl onze chauffeurs je naar je plek van bestemming brengen. Elke fietstaxi biedt plek aan twee passagiers.

Wij rijden op dinsdag t/m zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. Boek een losse rit of bekijk hieronder onze arrangementen.

Meer informatie:06-36396909 of info@humanitycab.nl

Tekleweyni (‘bijna 25’)

 

 

 

 

“De fietstaxi te mogen rijden bij een bruiloft, dat lijkt me het allerleukste. Maar ik kijk ook uit naar ontmoeting met de toeristen – gezellig naar het Binnenhof, de Hofvijver of Scheveningen. En dan praten en lachen”

Humanity Cab City Tour

Binnenhof, Buitenhof, Vredespaleis –  er is genoeg te zien in onze stad van vrede en recht. Onze chauffeurs bieden je graag een rondleiding langs de mooiste plekken van Den Haag, comfortabel bekeken vanuit de fietstaxi. De tour duurt ca. 60 minuten en kost 40 euro (twee personen). Start en einde: VVV-kantoor, Centraal Station of locatie op afspraak. Liever een tour met koffie en gebak? Bekijk het speciale arrangement hieronder.

City Tour PLUS

In samenwerking met Lola Bikes & Coffee kunnen we echte genieters het City Tour PLUS arrangement aanbieden: een Humanity Cab City Tour van ca. 60 minuten die wordt afgesloten met de lekkerste koffie en huisgemaakte taart voor twee personen. Start: VVV-kantoor, Centraal Station of locatie op afspraak. Einde: Lola Bikes & Coffee (Noordeinde 91). Prijs: 45 euro.

Trouwtaxi

Met comfortabele zitplaatsen voor twee personen doet de Humanity Cab ook uitstekend dienst als trouwtaxi. Op zo’n speciale dag zorgen we voor een bijzondere versiering van de fietstaxi, en zijn ook onze chauffeurs piekfijn gekleed. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden: bel 06-36396909 of mail naar info@humanitycab.nl